Wie Zijn We

Welkom op mijn Website. Ik ben Pascalle Smeets, bijna 25 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Na mijn opleiding ben ik een aantal jaren in de parfumerie werkzaam geweest. Maar mijn grootste wens was een eigen schoonheidssalon te beginnen. Die wens ging in vervulling en  in 1990 heb ik mijn schoonheidssalon te Beesel geopend. Na alle behandelingen uitgevoerd te hebben op het gebied van schoonheidsverzorging, werd al snel mijn interesse in speciale behandelingen groter en groter. Tevens door de komst van onze 3 kinderen zijn we verhuisd naar Roermond- Leeuwen waar ik nu alweer 12 jaar mijn gespecialiseerde praktijk heb.

Door de jaren

Door jarenlang diverse cosmetische producten te hebben gebruikt, ben ik gaan inzien wat belangrijk is voor een verzorgde en gezonde huid te krijgen en te behouden. Dit heeft me doen besluiten om met het vooruitstrevende merk Dermalogica te gaan werken dat geweldige resultaten geeft.
Na het volgen van specialistische opleidingen, workshops en nascholingen ben ik in de volgende behandelingen gespecialiseerd:

  • Definitieve ontharing van het gelaat of lichaam d.m.v. lichtflits en blendmethode. Ik heb veel ervaring met Plasmalite (IPL (Intense Pulslight) maar pas nu het modernste en effectiefste PPL( Precision Pulslight) systeem binnen de cosmetische sector toe, genaamd de PLS3.
  • Proslimelt (definitief plaatselijk afslanken)
  • Verwijderen van rode gesprongen adertjes (couperose) en pigmentvlekken (ouderdom)
  • Versteviging en lifting d.m.v. infrarood lichttechniek: dit is het stimuleren van lichaamseigen collageen
  • Rimpelvermindering d.m.v. PhotoMatrix 
  • Permanent make-up: dit is het aanbrengen van wenkbrauwen en/of oog-en liplijnen d.m.v. pigmentvloeistof
  • Botox: rimpelvermindering d.m.v. injectables in samenwerking met een arts
  • Biologische- en chemische peeling : huidverbetering/verjonging


Groeien


Door me in mijn praktijk vooral bezig houden met gespecialiseerde behandelingen, beschik ik over de modernste apparatuur.

Mede door lid te zijn van de ANBOS , brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten, geeft dit o.a. een extra garantie voor vakbekwame behandelingen.